Setkání s psychotronikem

02.04.2013 07:00

Termín konání 11.-14.4.2013 - přihláška zde

Dovoluji si Vás pozvat na vyjímečnou akci, kdy na základě dlouhodobé spolupráce přijal pozvání psychotronik z Moravy s 15-ti letou praxí v oblasti léčení nejen na dálku (což jsme si někteří z nás již ověřili na vlastní kůži). Není však nad osobní kontakt a dotek léčivých rukou.
S ohledem ke svým léčitelským schopnostem ovládá mimo jiné i channnelig, takže se při osobním setkání nacítí a můžete dostat odpovědi na Vaše otázky nejen z oblasti zdraví, ale i Vaší duševní, možno i duchovní stránky. Píši "můžete", protože ne vždy máte vyřešenou minulost, a to je příčinou nezdarů v různých směrech našeho života.
Pokud se chcete ve svém životě posunout, je třeba to začít řešit. K tomu mnohdy potřebujeme pomoc druhých "osvícených" lidí, kteří nás navedou tím správným směrem. Rozhodnutí je vždy jen na Vás samotných.
Tentokrát nemusíte cestovat Vy za ním, ale on přijede přímo za námi. Vzhledem k úzké spolupráci s naším studiem je cena jeho služeb velmi zvýhodněná, proto objednávky vyřizujeme stylem, kdo dřív přijde.... Denní kapacita je omezená.

Poslední volná místa: pá 12/4/2013 od 17.00 hod, so 13/4/2013 od 14.00 hod
Wellness studio Alena- psychotronik.pdf (310,6 kB)